Рецепт тірамісу без яєць з маскарпоне
Як приготувати тірамісу без яєць/Смачно24
Смачно 24 підготував для вас швидкий та безпечний рецепт італійського десерту Тірамісу без яєць.
Десерт без випікання, легко готується вдома, а смакує наче ви його придбали у кондитерському магазині. Гайда готувати разом!
Інгредієнти
для десерту
Лікер Бейліз/Амаретто/Куантро - ст. л. 1-2
Мелена кава - г 30
Печиво Савоярді - шт. 16-18
Цукрова пудра - г 100
Вершки 33% - мл 150-200
Сир Маскарпоне - г 500
Рецепт приготування
1
Заваріть міцну каву з 200 мл води. Вершки попередньо повинні охолодитись в холодильнику, для кращого збивання.
2
У глибокій мисці збийте вершки з цукровою пудрою до м'яких піків. Невеликими порціями додавайте до вершків сир Маскарпоне та обережно вимішуємо масу.
3
З’єднайте охолоджену каву з лікером Амаретто та швидкими рухами занурюйте у суміш печиво Савоярді, щоб воно не встигло розм'якнути.
4
Одразу викладайте печиво у форму для десерту. На шар печива викладіть шар крему, далі знову печиво.
5
Крем, що залишився рівномірно розподіліть по поверхні десерту. Посипте готовий десерт какао або тертим шоколадом та відправте в холодильник охолоджуватись на кілька годин. Смачного!

