` Рецепт тірамісу без яєць з маскарпоне » Motion design agency graphics studios

Рецепт тірамісу без яєць з маскарпоне

Покрокове приготування італійського тірамісу без яєць

Як приготувати тірамісу без яєць/Смачно24


Смачно 24 підготував для вас швидкий та безпечний рецепт італійського десерту Тірамісу без яєць. 


Десерт без випікання, легко готується вдома, а смакує наче ви його придбали у кондитерському магазині. Гайда готувати разом!


Інгредієнти


для десерту


Лікер Бейліз/Амаретто/Куантро - ст. л. 1-2


Мелена кава - г 30


Печиво Савоярді - шт. 16-18


Цукрова пудра - г 100


Вершки 33% - мл 150-200


Сир Маскарпоне - г 500


Рецепт приготування



1


Заваріть міцну каву з 200 мл води. Вершки попередньо повинні охолодитись в холодильнику, для кращого збивання.


2


У глибокій мисці збийте вершки з цукровою пудрою до м'яких піків. Невеликими порціями додавайте до вершків сир Маскарпоне та обережно вимішуємо масу.


3


З’єднайте охолоджену каву з лікером Амаретто та швидкими рухами занурюйте у суміш печиво Савоярді, щоб воно не встигло розм'якнути.


4


Одразу викладайте печиво у форму для десерту. На шар печива викладіть шар крему, далі знову печиво.


5


Крем, що залишився рівномірно розподіліть по поверхні десерту. Посипте готовий десерт какао або тертим шоколадом та відправте в холодильник охолоджуватись на кілька годин. Смачного!


---
[fixed][/fixed]
jodo